Angst & OCD Klinikken Om klinikkenAngst, OCD & FobierSelværdstræningKontaktBørn & UngeAndre problematikker
JaNejKlinikken ligger i hjertet af Søborg, ca. 5 min. fra Buddinge station. Klinikken er indrettet hyggeligt og hjemligt. Vi gør meget ud af, at vores klienter ikke opfatter sig som syge eller underlige, for det er de ikke. Folk med angst er ganske almindelige mennesker, som på grund af angst, usikkerhed eller lavt selvværd bliver bange for, at de ikke er gode nok eller at der er noget helt galt med dem, men det er der ikke.

Angst- og OCD-Klinikken er stiftet af cand. psych. Martin Bergen i juni 1997, da behandlingstilbud til mennesker med angst var, og i øvrigt stadig er meget mangelfuld både m.h.t. udbud og desværre også med hensyn til kvaliteten af disse tilbud. Ekspertisen på området har været meget mangelfuld. Vi har oplevet utrolig mange gange at vores klienter tidligere er blevet fejldiagnosticeret og fejlbehandlet. Dette er nok det
værste vi har oplevet. Og for klienterne har det været den rene katastrofe.

I klinikken har vi i de sidste år arbejdet med at forbedre og forfine den kognitive adfærdsterapeutiske behandling af angstlidelser. Vores prognose vokser, og vi formår at kunne behandle alle der henvender sig, med meget få undtagelser. Vi har fået så gode resultater, at vi ofte får meget svære klienter henvist fra andre behandlingsinstitutioner, der også arbejder med disse problematikker, men må give op. Netop arbejdet med de svært OCD ramte, gjorde at vi i Angst- og OCD-Klinikken i 2001 oprettede et team, som kommer ud og hjælper meget svært invaliderede klienter i hverdagen med både dagligdags ting, og med at få udført de opgaver, der skal laves hjemme, som en del af træningen i at kunne mestre angsten. Da det overvejende er folk med svær OCD, der gør brug af teamet betegnes teamet også OCD-Teamet. Men teamet kan også bruges til andre med svær angst. Team-medarbejerne, som bla. består af psykologistuderende på deres sidste år, er lært op i angstbehandling, men dog ikke på samme niveau som klinikmedarbejderne.

Klinikkens adresse

Angst- og OCD-Klinikken
Gammel Hareskovvej 301

3500 Værløse
Telefon: 70260676
E-mail: pshus@post.tele.dk
Homepage: http://www.ocd-klinikken.dk/

Træffetid: 12-13 på alle hverdage.